BLIŽI SE DAN INAUGURACIJE: Prva stvar koju će DONALD TRAMP morati da uradi EKSTREMNO JE BIZARNA!

Donald Tramp
Wikipedia

Porodica Tramp će se uskoro useliti u najpoznatiju Kuću na svetu, a mi vam otkrivamo detalje koji čekaju novog predsednika.

 

Novi predsednik useljava se u Belu kuću 20. januara. Preseljenje je uvek stresno, ali da li možete i da zamislite kako je to useliti se u najpoznatiju kuću u Aveniji Pensilvanija?

Predsednik ne može da se useli pre 12 časova na dan inauguracije, ni minut ranije. Selidba liči maltene na vojni manevar, jer je sve do detalja organizovano. Osoblju je na raspolaganju samo 12 sati da usele predsednika i njegovu porodicu i da sve očiste i ulickaju. U to se ubraja i krečenje, zamena tepiha, sređivanje podova. Do ponoći sve mora da bude gotovo, kako bi prva porodica mogla narednih dana da se bavi dekoracijom, odnosno unošenjem ličnih detalja.

 

Uz to, predsednik i njegova porodica odgovorni su za transport svih svojih stvari. Kada se Obama useljavao u Belu kuću, porodica je sama morala da plati selidbu iz Čikaga u Vašington. Onog trena kada koferi i kutije sa stvarima prve porodice stignu na tačnu adresu u Aveniji Pensilvanija, osoblje rezidencije preuzima odgovornost i počinje sa raspakivanjem, prenosi portal Elle Decor.

Tokom useljenja, prva porodica nalazi se na inauguraciji ili prati paradu. Posle toga organizuje se inauguracioni bal, pa su novi stanari dovoljno dugo van Bele kuće da osoblje ima vremena da sve sredi. Šef osoblja je zadužen za koordinaciju useljenja i osoblju daje planove svih prostorija i fotografije na kojima je prikazano gde šta treba da se desi.

Pošto se useli, predsednik može u potpunosti da preuredi Ovalnu sobu. U to spada zamena slika na zidovima, knjiga na policama, pa čak i menjanje stolica, sofa… Predsednik odabira i glavnog kuvara, dobija novu limuzinu, a menja se i galerija predsedničkih fotografija ispred njegovog kabineta.

Najbizarniji detalj koji sledi posle useljenja jeste prva dužnost novog predsednika. Naime, tokom prve sedmice svog mandata, predsednik mora da isplanira svoju sahranu, u slučaju da mu se nešto desi.