BOLAN UDARAC ZA MATEJEVU PORODICU: Nova FOTOGRAFIJA nestalog Splićanina izazvala HAOS

Prava drama odigrala se društvenim mrežama kada je jedna Fejsbuk stranica objavila zajedničku fotografiju Mateja i njegovih prijatelja.

MUP Hrvatske

U grupi podrške Matejevoj porodici, nema ko se nije obradovao jer su na tren svi pomislili da je Matej Periš pronađen živ nakon više od dva meseca potrage. 

Uz fotografiju koja je šokirala sve, stajao je komentar: “Vratio nam se”.

Matej Periš
Printscreen/Facebook/Podrška Matej Periš/Mladenka Knežević

Na veliku žalost svih nas, ovakve objave korisnika prouzrokuju dodatan stres i nelagodnost za Matejevu porodicu koja se još uvek nada da će se momak pojaviti živ i zdrav.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. januara 2021. godine ispred beogradskog kluba “Gotik” gde je bio sa društvom, potom je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga. Perišu su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu.

Potraga još traje, a Nenad Periš se tek nedavno vratio u Split.

Morao sam da idem kući. Porodica mi je tu, moja ćerka, morao sam da se vratim da pokušam da nastavim život kakav je nekada vodio Nenad Periš. Samo, nikad više neće biti isti Nenad Periš, to je drugi čovek, srce mi je ostalo uz sina, u Beogradu, u koji ću se vratiti da nastavim da tražim svog Mateja. U kontaktu sam sa srpskom policijom koja je, moram još jednom da naglasim, uradila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve da pronađu Mateja, ali za sada, nažalost, nemamo novih informacija – rekao je Periš za Slobodnu Dalmaciju.