Sve je počelo gostovanjem lidera PSG-a u jednoj emisiji kada je rekao da ga baš briga da li je Đilas ukrao 200 miliona evra za Most na Adi.

Meni je bitno da mogu da stignem sa Novog Beograda do Požeške ulice – rekao je Sergej u emisiji.

Na tu konstataciju odgovorio mu je vlasnik Pink televizije:

– Sergej Trifunović, kao nedvosmisleni lider i svakako nova generacija egzekutora, onog što je ostalo od opozicije, svakako će dosledno i principijelno, danas ponoviti ove svoje mudre, jezgrovite i istinite stavove o srpskoj stvarnosti! – napisao je Mitrović.

Trifunović je potom upitao koliko je, prema njegovim rečima, njegov sin Aleksandar Mitrović, odležao zbog ubistva Andree Bojanić, na šta mu je Mitrović oštro odgovorio:

 Sergej, sina sam posle saobraćajne nesreće odveo u policiju i u pritvoru je bio tri meseca i očekuje konačnu presudu! A ti ćeš prijatelju tek u proces zarad kilograma kokaina! G**no smrdljivo, uskoro ćeš da dobiješ i snimke. Ja imam četvoro dece, a ti nula! Možda je to tvoja prednost! – napisao je Mitrović.

Sukob se rasplamsao kada je lider PSG-a nazvao Mitrovića “našmrkanim dirigentom”, na šta mu vlasnik Pink televizije nije ostao dužan.

Je li Sergej, pre nego počnem da te objavama odvaljujem od života, u čemu se uzdržavam zarad starih vremena, samo hoću potvrdu, jel si to mene nazvao “našmrkanim dirigentom” i da je period kada smo se družili bio “pre dva leša”. Očekujem tvoju potvrdu e onda ćeś shvatit snagu kućnog videa. Sergej, hoceš danas ili sutra da cuješ Rebekinu ispovest, šta si jeo i gutao dok te je golog četvoronoške vukla na povocu! Brate bez kropovanja, i editinga, jedan na jedan u live programu! Nije trebalo da me vučeš za tvit, možda izvučeš the Anakondu koju ćeš pamtiti long time or forever – napisao je Mitrović.

Prepcuvanje se nastavilo:

Sergej, na različitim smo političkim stranama, ali to nije razlog da se pretvoriš u bolesnog psihopatu jer si bio cool tip! Šta ti se desilo ludače? Sina sam lično odveo u policiju i sudi mu se kao i svakom drugom gradjaninu, ako hoćeš prljavo i gadno! Welcome! – napisao je vlasnik Pink televizije.

Po ovome se može zaključiti da politička scena u Srbiji sve više i više liči na veliki rijaliti program. Da li se slažete?


loading...