BOLESNOG DEČAKA izbacili iz aviona, na šta su bezdušni putnici aplaudirali

Avion
Freedigitalphotos.net/winnond

Putnici na jednom niskotarifnom letu u SAD su rastužili sedmogodišnjeg saputnika, jer su cinično aplaudirali, kada je sa roditeljima bio prinuđen da napusti avion pre poletanja, jer je dobio napad alergije.

Sedmogodišnji Đovani vraćao se sa roditeljima iz Belingema u blizini granice sa Kanadom kući u Feniks, posle posete rodbini, kada je odmah po ulasku u avion dobio osip po telu.

Kako prenosi “Foks”, roditelji su upitali posadu da li u letelici ima životinja, jer je Đovani alergičan na pse, stjuardesa je odgovorila da na svakom letu ima životinja i zatražila da porodica izađe iz aviona.

HAOS U VAZDUHU: Avion prinudno sleteo u Sarajevu zbog pijanih putnika

Pošto je poletanje bilo kratko odloženo zbog celog slučaja, iz putničke kabine začuo se “sarkastični i bezdušni aplauz” kada je Đjovani zajedno sa roditeljima napuštao avion, uz pomoć stjuardesa, preneo je “Foks”.

Ispostavilo se da je nesrećnom dečaku prekinuto posebno putovanje, jer njegov otac ima karcinom u poodmakloj fazi i da je putovanje deo porodičnog plana da što više preostalog vremena provedu zajedno.

Kompanija je uputila izvinjenje Đovaniju i njegovim roditeljima i obezbedila im da se vrate kući sledećim letom.