BOŽOVIĆ ZAHTEVA REAKCIJU POLICIJE: Poslanica Marinika Tepić na meti ekstremnih desničara!

Marinika Tepić
print screen/youtube.com/Nova stranka

Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović zatražio je danas od vrha policije da objasne zašto "policija ništa ne preduzima povodom "kontinuiranih fašističkih pretnji" smrću poslanici Mariniki Tepić.

 

On je u saopštenju odgovor na to pitanje zatražio od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i direktora policije Vladimira Rebića.

– Da li ih nešto sprečava da reaguju? Ili i sami podržavaju fašiste koji se na ovaj način obračunavaju sa protivnicima režima – zapitao je Božović u saopštenju.

Upitao je i “kakav tretman i kakvu zaštitu policije da očekuju građani, ukoliko zaštitu nema narodna poslanica i predstavnica gradjana?” i da li će se i u njihovom slučaju meriti da li su podobni?

Naveo i da su svim članicama poslaničkog kluba SNS u Skupštini Srbije “puna usta borbe protiv nasilja na ženama” a da predsednica parlamnta Maja Gojković ne reaguje “na dvonedeljne pretnje smrću ženi”.

– Bilo kakvo odsustvo jasne reakcije države značiće samo da svi funkcioneri SNS podržavaju nasilje i fašizam – zaključio je Božović.