BRAVO ČUBURCI! Komšije i prijatelji na predivan način obeležili ZGRADU U KOJOJ SU ŽIVELI MILENA I DRAGAN (FOTO)

Beograd, Srbija, ali i čitav region danas se opraštaju od jedne od najvoljenijih glumica sa ovih prostora - Milene Dravić. Prizor ispred zgrade na Vračaru gde je godinama živela sa Draganom Nikoićem dirljiv je i potresan u isto vreme.

Printscreen/Kolaž

U 12.00 u Zvezdara teatru biće održana komemoracija povodom smrti glumice Milene Dravić.  Sahrana je u 15.30 u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju gde će glumica biti sahranjena pored svog dugogodišnjeg partnera – na sceni i u životu, Dragana Nikolića.

Beograd, Srbija, ali i čitav region danas se opraštaju od jedne od najvoljenijih glumica sa ovih prostora – Milene Dravić. Prizor ispred zgrade na Vračaru gde je godinama živela sa Draganom Nikoićem dirljiv je i potresan u isto vreme.

Njihova ljubav bila je enigma: Nisu voleli da pričaju o sebi, ali POSLEDNJI GOVOR MILENE ZA DRAGANA rekao je sve!

Na adresi Ivana Đaje 3 već dugo vremena stoji spomen-ploča posvećena Draganu Nikoliću, a sada je, pored umrlice, gomile cveća i sveća, osvanula i pesma posvećena Mileni:

Instagram/Milenadravicglumica

Reč je o najpoznatijoj pesmi posvećenoj voljenoj srpskoj glumici koju je napisao i izvodio Arsen Dedić. Više o drugim pesmama napisanim za Milenu Dravić možete čitati ovde:

CVET U TAMNOM POLJU: Najlepšu pesmu Arsen Dedić posvetio je Mileni, a evo KO JOJ JE SVE PISAO STIHOVE

Podsetimo, jedna od najvećih srpskih glumica Milena Dravić preminula je u nedelju u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, posle duže bolesti.