“BRINE ME RAT DVA NARKO-KLANA”: Vučić najavio obračun sa ubicama advokata Ognjanovića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je bezbednosna situacija u Srbiji stabilna i "mnogo bolja nego 2001. ili 2010. godine", ali je i izrazio zabrinutost zbog, kako je rekao, rata dva kriminalna klana oko tržišta narkotika. 

Aleksandar Vučić
Beta

Komentarišući sinoćnje ubistvo advokata Dragoslava Ognjanovića u Beogradu, Vučić je kazao da policija ima tragova o tom zločinu.

– Sinoć sam razgovarao s ministrom unutrašnjih poslova, imamo više tragova nego u slučaju ubistva kuma gospodina Bojovića. Ne mogu da kažem da je ubistvo rešeno, ali ima nekakvih tragova – kazao je Vučić novinarima na poligonu Nikinci, gde je prisustvovao vežbi gađanja iz novog streljačkog naoružanja u sastavu Vojske Srbije.

On je ocenio da će država morati “još žešćim i ozbiljnijim akcijama da pokaže ubicama da Beograd i Srbija ne mogu biti poligon na njihovo delovanje”.

– Rat dva klana oko tržišta narkotika postaje nešto sa čim država mora ozbiljnije da se obračuna. Moraćemo da pokažemo ubicama da idu tamo odakle su došli – rekao je predsednik Srbije.