Navodeći da Srbija nije podeljena i da “ide napred”, ona je u Požarevcu kazala da je brine takvo ponašanje predstavnika Saveza za Srbiju ne zato što kako je rekla, “to ne možemo da sprečimo već zato što njih nije briga za Srbiju”.

“Njih nije briga kakva će se slika poslati u svet, šta će pomisliti investitori. Oni nas usporavaju, a mi svakog dana moramo da trčimo najbrže što možemo”, kazala je premijerka na skupu u okviru kampanje “Budućnost Srbije”.

Govoreći o rezultatima ostvarenim u Braničevskom okrugu, ona je navela je da je preko vladine Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima uloženo oko 36,5 miliona evra u obnovu javnih objekata u tom delu Srbije.

“Imamo rezultate koje svi mogu da vide. U poslednjih nekoliko godina uložili smo četiri milijarde dinara u gasifikaciju u Požarevcu i celom Braničevskom okrugu, uložićemo još četiri milijarde u gasifikaciju koja će omogućiti da naši gradjani imaju komforniji život, da privučemo investitore i da naša mala i srednja preduzeća lakše posluju”, rekla je premijerka.

Ona je kazala da su modernizovani blokovi termoelektrane Kostolac kao i da je počela izgradnja kako je navela, najmodernijeg bloka B-3. Dodala je da je u obnovu Golubačke tvrdjave uloženo oko deset miliona evra.

“Rezultati su budućnost Srbije, red, rad i disciplina su budućnost Srbije”, kazala je Ana Brnabić.

Građanima okupljenim u centru Požarevca obratio se i ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić koji je kazao da su najstariji gradjani dali najveći doprinos prevazilaženju kako je rekao, “teških i bolnih” ekonomskih mera.

“Najstarijim građanima moramo da garantujemo da će penzije biti redovne i uvek samo veće”, kazao je Krkobabić.