BRUKA I SRAMOTA: Brutalno se potukle MALOLETNE DEVOJČICE, a najgore je to što…

Više maloletnih devojaka potuklo se u subotu iza ponoći u središnjem bjelovarskom parku, dok su ostali građani to snimali i navijali. Jedna Bjelovarčanka, koja je zajedno sa još dve prijateljice razdvojila sukobljene djevojke, detaljno je opisala u Fejsbuk grupi kako je sve to izgledalo.

printscreen

Večeras nešto malo nakon ponoći idem sa još dve prijateljice prema autu koji je bio parkiran preko puta kafe-bara Relax i vidim u parku pored kioska se skupila velika grupa mladih, od kojih je većina bila maloletna, i čuje se galama. Vidim svi nešto snimaju. Odemo do jedne devojke koja nije htela da učestvuje u tome i kaže ona: ‘Neke devojke se tuku.’

Mi stale, gledamo se, je li to dobro čujemo, devojke se tuku, a stotinjak ljudi sve to gleda i snima? Stojimo mi tu i ne znamo što da radimo. Ja vadim mobilni telefon, zovem 192, kad u tom trenutku vidim jednu od mojih prijateljica kako trči među tu gomilu mladih i ide razdvajati devojke“, započela je devojka svoju priču, koju je preneo MojPortal.hr.

Uspele su izvući napadnutu devojku

“Ništa, odlažem telefon i trčim za njom. Prizor šokantan. Tri devojke se vuku po podu i čupaju jednu devojku za kosu. Izvučemo sa strane prijateljicu i tu devojku, izolujemo ih, devojka vidno uznemirena, plače, pokušavamo da je smirimo, ali ne ide.

Odvučemo je skroz gore kod paviljona, sklonimo je od te mase nevaspitanih, bezobraznih, mladih, i dalje je pokušavamo smiriti, okrenemo se i vidimo da te iste devojke, čiji izgled i odevanje bolje da i ne komentarišem, idu za nama te i dalje verbalno napadaju devojku koju smo sklonile od njih i i dalje ta masa mladih ide za nama i smeje se. Njih to zabavlja“, nastavila je šokirana devojka.