BRUKA I SRAMOTA: Opljačkan stan pokojnog LJUBIŠE SAMARDŽIĆA, ukraden i glumčev ZLATNI SAT!

Ljubiša Samardžić
wikipedia.org

Skandalozno! Samo nedelju dana nakon sahrane Ljubiše Samardžića nepoznati lopovi opljačkali su stan slavnog glumca i reditelja!

 

Kako Srpski telegraf saznaje, provalnici su ukrali veću svotu novca i nakita, a između ostalog i Samardžićev zlatni roleks!

Pljačka se dogodila 22. septembra usred bela dana. Zbog toga se veruje da je stan bio tipovan i da su lopovi dobro znali čije stvari odnose.

Nepoznate osobe su oko 14 sati upale u stan poznatog glumca na Voždovcu. Popeli su se na terasu, razvalili vrata i upali unutra dok u njemu nije bilo nikoga. Razbojnik je to iskoristio i tom prilikom ukrao više od 6.000 evra u različitim valutama i veću količinu zlatnog nakita – kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Da skandal bude još veći, pljačka se dogodila samo nedelju dana nakon što je Samardžić sahranjen.

Porodica tek što je sahranila glumca, još se nisu oporavili od šoka koji ih je zatekao, a lopov je to uspeo da iskoristi! Zanimljivo je da je pored porodičnih minđuša, narukvica i prstenja razbojnik tom prilikom ukrao i zlatni ručni sat marke roleks – kaže naš sagovornik.

Nakon što su se Samardžići vratili u porodični dom, zatekao ih je haos u stanu.

Sve fioke i ormani u trpezariji, dnevnoj i spavaćoj sobi su bili ispreturani! Odmah su pozvali policiju i prijavili pljačku. Inspektori su po dolasku na teren obavili uviđaj i uzeli sve tragove i otiske iz stana – dodaje naš sagovornik.

Novinari Srpskog telegrafa potvrdu o pljački dobili su i od porodice slavnog glumca i reditelja.

Tačno je da je opljačkan stan. Ne mogu da ulazim u neke velike detalje. Mislim da je to posledica toga što je njegova supruga bila dosta eksponirana u medijima i verovatno je to neko ciljano uradio. To je sve što mogu da kažem – rekao nam je juče Samardžićev zet Miloš.

Istraga

Kako je naveo, tačno je da mu je tada ukraden sat koji je imao veliku sentimentalnu vrednost za pokojnog glumca.

Koliko znam, u pitanju je poklon. Ono što jeste, to je da je on taj sat zaista dugo nosio i imao je baš veliku emotivnu vrednost za njega, pa tako sada i za celu porodicu – dodao je zet.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom.