BRUTALNA OSVETA MLADOŽENJE: Ona ga je varala, a on je čekao SVADBU da joj kaže šta misli o njoj! (VIDEO)

cencanje
pixabay.com

Istina uvek ispliva na površinu! Ako povredite nekoga, nema sumnje da će vam se kad-tad vratiti. Neretko to bude "još gore" od onoga što ste vi učinili. Zato uvek budite pažljivi, a posebno kada se upuštate u prevaru, a onda organizujete venčanje. Malo ste zbunjeni? Evo o čemu je reč.

 

Venčanje bi po pravilu trebalo da predstavlja najsrećniji i najlepši dan u životu jednog zaljubljenog para. Ali, ima i onih koji reše da baš na venčanju istresu sav “prljav veš” supružnika!

Jednu takvu priču, pred ogromnim auditorijumom u emisiji “The Graham Norton Show”, ispričao je svedok sa jednog venčanja, momak po imenu Šon:

Mladoženja je rekao svima da ustanu. Svatovi su ustali, a onda im je rekao da okrenu svoje tanjire. “Ako na tanjiru imate crvenu tačkicu, nastavite da stojite”, rekao je mladoženja. Nakon ovog obrta, osmorica momaka ostala su da stoje. Mladoženja je potom rekao: “Dame i gospodo, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vereni. Ovog trenutka idem da tražim poništenje braka” rekao je mladoženja i išetao – ispričao je Šon.loading...