BRUTALNI NAPAD U BEOGRADU: Mladić pretučen i IZBODEN NOŽEM!

Jedan mladić izboden je nožem, dok su tri osobe povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 

Mladić, star oko 20 godina, teško je povređen u 00:24 sati u Trgovačkoj ulici, kod broja sedam, u Žarkovu, kada je izboden nožem, a zadobio je i povrede po glavi nanete tupim predmetom, te je prebačen u Urgentni centar.

 
U sudaru automobila i putničkog vozila, do kojeg je došlo u 04:58 sati na uglu Vidikovačkog venca i Patrijarha Joanikija, povređeni su muškarac i žena, ali nisu vitalno ugroženi.

Muškarac je odvezen na Vojnomedicinsku akademiju, dok je žena prebačena u Urgentni centar.

Još jedan muškarac (65) povređen je u 19:12 časova u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, kod isključenja za Barajevo, i prevezen u Urgentni centar, ali nije vitalno ugrožen.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 159 puta, od kojih 29 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici.

U Beogradu su se juče dogodile četiri saobraćajne nesreće, u kojima niko nije teže povređen, a Hitna pomoć je intervenisala 125 puta, od kojih 50 na javnom mestu, dodala je Macura.
 loading...