BUKA OKO LUKASA SE NE SMIRUJE! Konačno se oglasio i Šapić da objasni – ZAŠTO JE ĆUTAO tokom sramne scene

Reakcije na uvrede koje je pevač Aca Lukas uputio novinarki N1 Žaklini Tatalović i dalje pristižu. Novinarska udruženja i šira javnost oštro su reagovali, ali upadljivi izostanak komentara lidera SPAS-a Aleksandra Šapića koji je bio prisutan u studiju dok se sve dešavalo, nije promakao pojedinim komentatorima na društvenim mrežama.

Printscreen

O tome šta je folk pevač rekao na račun novinarke Žakline Tatalović već se dosta pisalo. Druga dva gosta emisije – Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković, ćutali su i gledali u pod i ovo je privuklo mnogo komentara na društvenim mrežama, a tim povodom oglasio se i voditelj Ivan Ivanović.

I BIKOVIĆ STAO UZ NOVINARKU N1! Evo šta je glumac poručio Aci Lukasu (FOTO)

Na pitanje zbog čega nije reagovao dok je Lukas vređao Žaklinu Tatalović, predsednik SPAS-a kaže za Danas da on nije ničiji advokat, staratelj, roditelj ili vaspitač da bi reagovao.

– Ne ulazim u međusobne sukobe drugih ljudi, a naročito ne određujem način kako će ko kome odgovarati na provokacije. To je stvar ličnog izbora. Inače se trudim da i kada mene drugi otrovno provociraju, ipak zadržim hladnokrvnost i pristojnost. Sam nikada prvi druge ne provociram, iako vidim da je to sad moderno da prvo provocirate, a posle toga se žalite i od sebe pravite žrtvu. Drugo, ne sećam se da sam ikada reagovao na bilo čije ponašanje u bilo kojoj emisiji, pa ne znam zašto ste očekivali da juče reagujem – ističe Šapić za Danas.

Podsetimo, Lukasovo ponašanje do sada su osudila novinarska udruženja, kao i veliki broj javnih ličnosti.

LUKAS IZVREĐAO NOVINARKU N1! Svi ga osudili, ali Ivanović je otkrio šta je zapravo NAJSTRAŠNIJE U TOJ SCENI (VIDEO)loading...