BURNA NOĆ U BEOGRADU: Šest osoba povređeno u saobraćajnim nezgdama

Hitna pomoć
Dnevno.rs

U četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom noći u Beogradu lakše povrede je zadobilo šest osoba, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

 

Macura je agenciji Beta kazala da je u 6.45 prijavljeno da u Repiškoj ulici gori automobil i da je ekipa Hitne pomoći na mestu događaja.

– U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 0.22 na uglu Tošinog bunara i Studentske ulice na Novom Beogradu dve muške osobe su lakše povređene i prevezene na Vojno medicinsku akademiju – rekla je Macura.

Ona je kazala da u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na istom mestu na Novom Beogradu u 23.57 lakše je povređena ženska osoba koja je prevezena u Kliničko bolnički centar Bežanijska kosa.

Dodala je da je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 23.14 u Kumanovskoj ulici u Zemunu muška osoba zadobila povrede glave.

– U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 19.56 u Bulevaru Kralja Aleksandra dve muške osobe lakše su povređene i predate su hirurgu na Vojno medicinskoj akademiji – rekla je Macura.

Macura je rekla da je tokom noći Hitna pomoć intervenisala 125 puta, od čega 21 put na javnom mestu.

Prema njenim rečima, pomoć lekara najčešće su tražili hipertoničari, kao i osobe sa bolovima u grudima.