BURNA NOĆ U BEOGRADU: Voz pregazio muškarca, u saobraćajnim nesrećama 10 povređenih

Hitna pomoć
printscreen/youtube

Na železničkoj stanici u Zemun polju voz je pregazio muškarca od 70 godina, a deset osoba je lakše povređeno u saobraćajnim nezgodama na ulicama Beograda.

 

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je voz pregazio čoveka oko tri sata posle ponoći i da je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

Dva mladića lakše su povređena u saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu oko 2.20, dok su u udesu u Ugrinovačkoj ulici oko 23.30 takođe lakše povređeni muškarac i žena od 35 godina.

Na Voždovcu u Ulici Ljube Vučkovića u saobraćajanoj nezgodi oko 21.30 lakše povrede zadobila su tri mladića, dok je muškarac (50) lakše povređen u nezgodi oko 21.10 u Ulici Dr Ivana Ribara.

Saobraćajne nezgode dogodile su se oko 20 časova kod Dušanovačke pošte kada je lakše povređen mladić (22), a u Ulici Marije Bursać oko 19.10 je muškarac (71) zadobio lake telesne povrede.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 94 puta od čega je 17 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici, hipertoničari, astmatičari, dijabetičari i osobe sa malignitetom.