CARGO NAJAVLJUJE VELIKE PROMENE: “Nabavljamo hibridna vozila kako bismo gradili zeleni Beograd”

Predsednik Udruženja gradjana "CarGo" Aleksandar Vučić najavio je danas da u Beograd stiže još hibridnih automobila najnovije generacije koji će pomoći da se Beograd i Srbija "izgrade po meri budućnosti" kao zeleni Beograd i zelena Srbija.

Brankova ulica
Dnevno.rs

“Čist vazduh koji dišu naša deca nema cenu. Mi smo spremni da pokrenemo jedan veliki talas promena. Naša zemlja, kakvu želimo da vidimo i u čijoj izgradnji želimo da učestvujemo, biće zemlja vladavine prava, snažne ekonomije i visokih ekoloških standarda i svesti. To je najmanje što možemo da ostavimo našoj deci”, rekao je Vučić.

Vučić je kazao da je misija Udruženja ekološka bezbednost i da na sopstvenom primeru žele da probude svest da treba da čuvamo Beograd i Srbiju.

“Prošle godine smo počeli sa nabavkom hibridnih automobila. Sada nastavljamo jer verujemo da je to naša misija. Ne samo iz statuta udruženja, već je misija svakog od 750 hiljada članova Udruženja – zeleni Beograd i zelena Srbij”, istakao je Vučić tokom obuke za članove Udruženja CarGo u NAVAK centru.

Vučić je kazao da su ovi članovi u posebnom fokusu za usavršavanja, kako bi na najbolji, najbezbedniji i najsavremeniji način vodili računa jedni o drugima.

“Član CarGo koji drugim članovima pruža uslugu, ispunjava još veće uslove nego što je to propisano zakonom. Medjutim, nismo se tu zaustavili. Pored lekarskih, bezbednosnih i svih drugih kontrola, radimo i na obukama i sertifikacijičlanova koji pružaju uslugu”, rekao je Vučić.