CECIN SIN OPLEO PO AKADEMIKU: Veljko brutalno ispsovao predsednika SANU (FOTO)

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Raznatović, uputio je niz psovki i uvreda na račun Vladimira Kostića, predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) zbog toga što je Kostić u emisiji "Pregled dana" koju vodi Jelena Obućina, rekao da Kosovo ne pripada Srbiji.

printscreen

“Kosovo nije naše i što pre to neko kaže, biće nam bolje”, rekao je Kostić svojevremeno, a sada je u emisiji “Pregled dana” potvrdio i argumentovao taj svoj stav, zbog čega je Veljko Ražnatović dao sebi za pravo da saspe salvu najbruatlnijih uvreda na račun akademika.

P*čko ćorava… Vladimire, uz dužno poštovanje, sisajte k*rac, p***ketino jedna smrdljiva”,  napisao je Ražnatović na svom Instagram storiju uz fotografiju Vladimira Kostića  iz pomenute emisije.

Instagram/veljkoraznatovic

Da podsetimo, Kostić je inače reagovao na izjavu vladike Grigorija, dan ranije, za Newsmax Adria, koji je rekao da je “Kosovo naše”.

Ja potpuno prihvatam da nisam u pravu, ali pitajte vladiku da li je on u pravu. Ja sam putovao skoro i prelazio granicu, tačno su mi pokazivali delove ulice koji nisu zgodni za šetnju. Bilo bi sjajno da je Vladimir Kostić potpisao Kumanovski sporazum i Dejtonski sporazum i Briselski sporazum, onda imamo krivca i nemamo o čemu da razmišljamo”, rekao je Kostić.

On je rekao da bi pitao vladiku da li su neki od velikih srpskih prelata izdajnici.

Je l” Čarnojević izdajica? Ja mislijm da nije. Ja i ovo što sam rekao, neka bude da nisam u pravu, ali niko u ovom narodu, uključujući Crkvu, nema tapiju nad istinom kada je Kosovo i Metohija u pitanju. Ne može niko da me ubeđuje da sam izdajnik, jer dok sam ja bio ovde, neki drugi i njihova deca su bili ušuškani u inostranstvu”, rekao je predsednik SANU.

Upitan da imenuje one koji su bili u inostranstvu dok je on sa oružjem bio na KiM, Kostić je rekao da će se oni sami pronaći u toj izjavi.