ČEKA NAS TROPSKI VIKEND: Temperatura i do 35 stepeni, a onda opet OSETNO SVEŽIJE

U Srbiji u četvrtak jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama hladno i maglivito. Tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, istočni i severoistočni. Minimalna temperatura od 8 do 16°C, maksimalna dnevna od 29 do 32°C.

Pixabay.com

U Beogradu u čevrtak nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, istočni i severoistočni. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 31°C.

U Srbiji u petak i subotu sunčano i tropski toplo. Jugoistočni vetar biće u pojačanju, a u košavskom području biće jak. Maksimalna temperatura do 35°C. U subotu krajem dana i tokom večeri u severnim i zapadnim, a u toku noći i u ostalim predelima Srbije naoblačenje i jače osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na jak severozapadni i osetniji pad temperature.

U nedelju osetno svežije. Tokom dana sa severozapada razvedravanje. Sledeće sedmice sunčano i toplo, piše Weather2Umbrella.

U Beogradu u petak i subotu sunčano i tropski toplo. Jugoistočni vetar biće u pojačanju. Maksimalna temperatura do 34°C. U subotu tokom večeri i noći naoblačenje i jače osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na jak severozapadni i osetniji pad temperature. U nedelju osetno svežije. Tokom dana razvedravanje. Sledeće sedmice sunčano i toplo.