CELA SRBIJA ZNA STOLARA MILETA, ALI I NJEGOV BRAT JE TOTALNI CAR: Njegovi drugari ne traže mnogo, ali im treba VAŠA POMOĆ (FOTO)

Momci iz "Poleta" su veoma poletni i žele da brane boje Srbije, ali im u tome treba vaša pomoć.

Milorad Jurković poznatiji kao Stolar Mile, već odavno znamo, najpoznatiji je i najvoljeniji zanatlija u Srbiji.

ČOVEK KOJEG VOLI CELA SRBIJA: Stolar Mile otkriva šta svako od nas treba da uradi DA BI NAM BILO BOLJE!

Reč je, ako neko kojim slučajem ne zna, o čoveku koji bespoštedno i danonoćno radi na tome da pomaže kome god može. On pravi stolice za hranjenje beba i poklanja ih, pomaže ljudima koji nemaju normalne uslove za život, obezbeđuje im hranu, lekove, ogrev…

OTKRIVENO KO STOJI IZA NJEGA: Stolar Mile NIJE SAM, sada je pokazao ko mu pomaže u borbi za bolji svet! (FOTO)

U tome mu pomažu supruga, sin i ćerka – i to znamo, ali nismo znali da je i njegov rođeni brat neko ko nesebično pomaže – i to momcima iz Novosadskog sportskog udruženja gluvih i nagluvih.

Naime, Dušan Jurković trenira i sprema za takmičenja futsal ekipu “Polet” iz Novog Sada. On to radi bez dinara honorara, ali poznato je da je za sport novac ipak potreban.

Nemaju poletni futsaleri “Poleta” ni gde da treniraju, nego lutaju po gradu pa gde nađu slobodno igralište tu se razigraju i vežbaju. Onako kako jedino i umeju, svim srcem i snagom svom. Jurcaju za loptom, uživaju i raduju se životu, ali da bi sreća bila potpuna – treba im naša pomoć.

Momci treba da predstavljaju Novi Sad i da brane boje Srbije na dva međunarodna turnira u Tuzli i Sarajevu i tu dolazi do problema.

Moji momci iz novosadskog sportskog udruženja gluvih i nagluvih, futsal ekipa Polet! U avgustu i novembru na dva međunarodna turnira treba da predstavljaju Novi Sad i Srbiju u Tuzli i Sarajevu. Momci su obezbedili pare za kotizacije iz svog džepa, trebaju nam sponzori za put da bi obezbedili prevoz. Ja ih treniram bez dinara honorara i spremam za takmičenja ali bez dobrih ljudi, firmi i vaše pomoći momci ne mogu dalje od Novog Sada… Oni nisu u mogućnosti bilo koga da pozovu niti da kažu šta im treba, zato vam se ja obraćam i molim da pomogne ko može i da šeruje ovu moju molbu u ime svih njih… – napisao je Dušan na svom Fejsbuk profilu.


A na vama je, zna se, da pomognete – novcem ili jednostavnim širenjem ove priče, ali svakako šaljući im pozitivne misli. Jer, znate ono čuveno – ko daje, daće mu se – pa makar to bio i osmeh koji će ovim momcima potvrditi da se bore za pravu stvar.

Dakle, klik na “Share”, a ko može – nek’ otvori i novčanik i pomogne im da brane boje Srbije na ovim turnirima.loading...