ĆERKA NASTRADALE ŽENE TRAŽI POMOĆ: “Volela bih da saznam šta je…”

Ćerka Beograđanke Marine Sredojević koja je poginula nakon saobraćajne nesreće na uglu ulica Bulevar kralja Aleksandra i Prote Mateje u Beogradu traži pomoć.

Hitna pomoć
Dnevno.rs

Saobraćajna nesreća se, podsetimo, dogodila 13. aprila, a ćerka Ana sada pokušava da nađe devojku koja je prva pritrčala u pomoć njenoj mami, pre nego što je nesrećna žena izdahnula, želeći da čuje koje su bile poslednje reči njene majke.

Kako je potresena Ana S. ispričala, na njenu majku je, dok je prelazila ulicu, naletela “vespa”.

– Da li je pretrčavala ulicu na crveno ili ne, ne može se sa sigurnošću reći jer se izjave svedoka razlikuju, ali bila je na dva metra od pešačkog prelaza. Udario ju je motor „vespa“ i oboje su pali. Takođe, oboje su završili u Urgentnom centru, a prevezeni su sa dva saniteta Hitne pomoći. Ne znam šta je kasnije bilo sa tim vozačem, ali su mi rekli da je mami pritrčala jedne devojka i govorila joj da se ne pomera dok ne stigne Hitna pomoć – prepričava detalje potresena ćerka i dodaje:

Mama je bila svesna i komunikativna i pokušavala je da ustane. Bila je budna tu na ulici i u kolima Hitne pomoći i još vrlo kratko u ambulatni Urgentnog, nakon čega je 13 dana bila u komi i nažalost 26. aprila je preminula. Volela bih da saznam šta je poslednje rekla. Ne znam ništa više od toga, ali nekako eto volela bih da znam – zaključuje ona.

Mole se svi koji imaju informaciju o ovoj devojci da se Ani jave na broj telefona: 064/221-3730.