ČETIRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BEOGRADU: Jedan muškarac POGINUO, povređen desetogodišnji dečak

Ekipe Hitne pomoći tokom noći, do šest jutros, intervenisale su 96 puta, od čega je 15 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, psihijatrijski bolesnici i oboleli od karcinoma.

 

U Beogradu je sinoć u saobraćajnoj nesreći, na raskrsnici Ulica Vojvode Stepe i Ulice Ruža, poginuo motociklista (40), rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da se ta neseća dogodila oko 22.20 i da je Hitna pomoć konstatovala smrt na licu mesta.

Prema njenim rečima, od sinoć do šest sati jutros, dogodile su se još tri saobraćajne nezgode u kojima su povredjene tri osobe.

U saobraćajnoj nesreći u Ulici Milorada Ćirića, sinoć oko 20 sati, povredjen je desetogodišnji dečak, koji je zbog lakše povrede glave zbrinut u Urgentnom centru.

Kod pumpe Zmaj 1, koja se nalazi na autoputu za Šid, žena (22) udarila je automobilom u zid supermarketa, a potom je prevežena na VMA.

U saobraćajnoj nezgodi na uglu Ustaničke i Bulevara kralja Aleksandra muškarac (52) je imao istegnuće vrata i pružena mu je pomoć na licu mesta.loading...