CRNOGORSKI GLUMAC PRVO IZVREĐAO SRBE, PA SE IZVINIO: “Ko nas uspe među sobom potrovati?!”

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović izvinio se, kako je naveo "svim dobrim ljudima" pošto je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk vređao i psovao Srbe.

printscreen Facebook

Vujović je naveo da upućuje izvinjenje svim dobrim ljudima Crnoj Gori i Srbiji, i šire koji su se pronašli njegovoj izjavi, a na njih se nije odnosilo, i kazao da su njegove reči bile upućene onima koji “nas uspeše među sobom potrovati”.

“Pored svega što se događa, višedecenijski u Crnoj Gori i Srbiji, od strane onih koji na dnevno-političkom, društvenom, javnom i svakom drugom nivou, pod okriljem reči demokratija ‘vladavina naroda’, pod okriljem slobode izražavanja, gde svakodnevno slušamo govore mržnje, pozive na rat, vulgarnosti svih mogućih vrsta, kojima ciljano sve nas otrovaše i ostrasiše u pogrešnom pravcu, ne bismo li se što bolje medjuzavadili, ispade moja izjava najveći neprijatelj srpskom narodu u Crnoj Gori, Srbiji pa i šire”, naveo je on.

Kako je dodao, za 20 godina bavljenja glumom, nije uspeo ovoliku pažnju nikad da privuče kao što je privukao statusom na Fejsbuku.

Pojedini portali u Crnoj Gori objavili su da je glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović na Fejsbuku vredjao i psovao Srbe.

“Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posrnuli odavde, majku vam j*** otrovnu, izdajničku.. Koji vaši Hramovi, majku vam j**** nenormalnu do jednoga, idioti isfrustrirani”, napisao je Vujović revoltiran nastupom novinara beogradskog lista “Informer” Dragana Vučićevića na TV Pink.

Zbog govora mržnje takođe na Fejsbuku, savetnica u ambasadi Crne Gore u Turskoj Mirna Nikčević, suspendovana je do okončanja disciplinskog postupka koji je poveden protiv nje.