CVETOVI NOĆI: Dirljivi memoari o hrabrosti i nadi

Inspirisana teškom životnom pričom, Sinel Barns je napisala knjigu Cvetovi noći, dirljivu priču o hrabrosti, nadi, preživljavanju i konačnoj pobedi. Lična ispovest, obojena specifičnim i komplikovanim odnosom između ćerke i majke, otkriva autorkinu neverovatnu hrabrost i upornost.

Promo Vulkan izdavaštvo

Sinel Barns imala je samo tri godine kada se sa roditeljima preselila u raskošnu kuću na Filipinima. Uživala je u bezbrižnom detinjstvu. Ali jednog trenutka sve se raspalo: otac je otišao, a komandu nad njenim životom uspostavio je majčin strašni ljubavnik. Najveće noćne more i tiranija kakvu je teško zamisliti postale su surova realnost.

Barnsova je po profesiji esejista i pedagog iz Manile. Autorka je naslova Cvetovi noći MALAJA: eseji o slobodi i urednica antologije eseja o američkom jugu. Članci koje je napisala objavljivani su u brojnim časopisima, a njeni debitantski memoari proglašeni su za najbolju knjigu iz oblasti publicistike 2018. godine.

Ukoliko ste ljubitelji dirljivih priča i egzotičnih predela, Cvetovi noći vas neće ostaviti ravnodušnim. Vulkan izdavaštvo je ranije objavljivalo naslove sa sličnom tematikom, među kojima izdvajamo romane Kalifova kuća Tahira Šaha Divljina Šeril Strejd.