DA BELI GRAD ZASVETLI: Beograd raspisao konkurs za najlepše okićenu terasu ili fasadu!

Kuća
Facebook.com/Belgradian

Stanari svake zgrade u Beogradu imaće priliku da složno ukrase svoju fasadu, a i terase u skladu sa predstojećim praznicima, jer Grad Beograd novčano nagrađuje one najlepše.

 

– Konkurs će biti raspisan za najlepše okićene fasade novogodišnjom rasvetom i dekoracijom stambenih zgrada, takođe i za okićene fasade stambenih kuća, kao i za one terase koje na taj način doprinose celokupnom svečarskom ambijentu u Beogradu – najavio je danas direktor Beokom servisa Darko Glavaš.

Građani imaju priliku da se prijave od 15. novembra do 5. decembra na telefone Beokom servisa (0800110011 besplatan poziv za Telekom mrežu, i za sve ostale mreže na broj telefona 011/30 90 007) Potom će komisija, u kojoj će biti predstavnici JKP “Javno osvetljenje”, Sekretarijata za energetiku, Sekretarijata za komunalno stambene poslove, JKP “Zelenilo Beograd” i Beokom servisa od 5. do 15. decembra obilaziti prijavljene lokacije.

Glavaš je istakao da se rezultati očekuju oko 20. decembra, kao i dodela nagrada od Gradske uprave Grada Beograda.

– Nagrade za prva mesta u svakoj od tri kategorije (najleše okićena terasa, fasada zgrade i najlepše okićena kuća) biće novčana, pa će dobitnici na ovaj način moći da osvojena sredstva dalje ulažu u neku buduću novogodišnju rasvetu i dekoraciju, kako bi zajedno dopruneli da naš grad bude privlačniji – istakao je Glavaš.loading...