Da li se isplati organizovati izlet? Objavljena VREMENSKA PROGNOZA ZA 1. MAJ i verujte – ima razloga za brigu!

1. maj
Dnevno.rs

Narednih dana će biti sunčano i toplo, uz dnevni razvoj oblačnosti sa poslepodnevnim pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura će biti iznad prosečnih vrednosti, a evo kakvo vreme nas čeka za 1. maj.

 

U Srbiji narednih dana sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče tek ponegde se očekuje jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

U košavskom području u ponedeljak duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Podunavlju i sa olujnim udarima. Krajem dana košava u slabljenju.

Što se samog dana praznika tiče, ovaj 1. maj biće topao, ali kišovit. Poslepodnevni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na celom području zemlje. Temperatura će biti iznad prosečnih vrednosti.

Košava će ponovo u sredu biti u pojačanju. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 26 do 31°C, dok će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biti malo svežije, a maksimalna temperatura biće oko 25°C.

U Beogradu narednih dana sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. U ponedeljak će duvati umeren do jak jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju. U sredu će košava ponovo biti u pojačanju. Maksimalna temperatura narednih dana biće do 30°C.loading...