DA LI SE SLAŽETE? “Opozicija ima veliku šansu za POBEDU na beogradskim izborima”

Vucic
dnevno.rs/kolaž

Kandidat liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" Dušan Pavlović ocenio je da opozicija ima veliku šansu za pobedu na izborima za Skupštinu Beograda 4. marta, s obzirom da je Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima 2017. godine dobio manje od 50 odsto glasova u glavnom gradu.

Nadam se da će stranke koje se deklarišu sada kao opozicija biti dosledne u tome i nakon 4. marta i da neće biti preletanja, rekao je Pavlović u emisiji “Zumiranje” nedeljnika Vreme a preneo pokret Dosta je bilo (DJB).

Pavlović je naveo da je cilj liste “Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate” na beogradskim izborima da pobedi aktuelnu vlast i promeni sistem, što kako je rekao, podrazumeva zaustavljanje tajnih ugovora i stranačkog zapošljavanja i uvodjenje transparentnog budžeta.

Upitan kako bi DJB finansirao besplatne vrtiće i udžbenike za koje se zalaže, Pavlović je rekao da bi oporezivanjem neizgradjenog gradjevinskog zemljišta koje je kako je naveo, “poklonjeno u pljačkaškoj privatizaciji”, grad Beograd mogao godišnje da ubira 100 miliona evra.loading...