DA LI STE ČULI ZA “TRI PLUS” KARTICU? Za samo sedam dana tražilo ju je 2.683 PORODICA U BEOGRADU

Članica Gradskog veća Grada Beograda Tanja Popović izjavila je da se na hiljade beogradskih porodica sa troje i više dece prijavilo na šalterima gradskih opština za učešće u programu „Tri plus”.

Beoinfo

– Zaključno sa utorkom, 2.683 porodice sa troje i više dece prijavile su se za učešće u programu „Tri plus”, odnosno za dobijanje kartice sa kojom mogu da ostvare popuste u mnogim maloprodajnim radnjama – rekla je Popovićeva.

Ona je dodala da se danas završava prvih sedam dana prijavljivanja, tako da će se u ponedeljak znati koliko se porodica prijavilo u prvoj nedelji. Ove nedelje, kako je rekla, dnevno se oko hiljadu porodica prijavljuje.

– Porodice sa troje i više dece mogu da nastave da se prijavljuju i dalje, ali će one koje su se prijavile u prvih sedam dana dobiti do kraja meseca karticu sa kojom mogu da ostvaruju popuste – naglasila je Tanja Popović.

Ona je pozvala sve kompanije u Beogradu, kako javne tako i privatne, da se priključe projektu „Tri plus” i tako daju svoj doprinos u pružnju podrške porodicama sa troje i više dece.loading...