DA LI STE JE VIDELI?! Novi Sad je na nogama zbog OVE DEVOJKE, ronioci pretražuju reku kod Mosta slobode (FOTO)

U potrazi za nestalom Aleksandrom Rožić(20) ronioci pretražuju reku kod Mosta slobode.

facebook.com

Istovremeno dok policija traga za Aleksandrom Božić (20) nestalom oko dva sata u noći između petka i subote, ronioci žandarmerije danas u 14 časova pretražuju Dunav, tragajući za nepoznatom devojkom za koju su očevici javili policiji da je u prvim subotnjim časovima skočila u Dunav sa Mosta slobode.

Ronioci su potragu počeli u subotu, a nastavili su je u nedelju popodne. Za to vreme porodica Božić drži se za tananu slamku nade da je njihova Aleksandra negde drugde, živa i zdrava, mada od nje nema ni glasa od subote, kada je poslednji put viđena u restoranu “Lazin salaš” u centru Novog Sada.

facebook.com

Kako “Novosti” dalje prenose, u subotu, u dva časa i 40 minuta posle ponoći, građani su javili policiji da je s Mosta Slobode skočila devojka “plave kovrdžave kose u beloj majici kratkih rukava, sivom duksu oko struka i šorcu bele boje”.

Ovakav opis se najvećim delom podudara sa Aleksandrinim opisom koji su policiji i medijima dali njen otac i brat.
Razlika je u tome što porodica tvrdi da je Aleksandra nosila “mačkasti” oblik naočara za vid, a na sebi je imala belu majicu sa crnim printom sa prednje strane i natpisom “OH”, ali ne i beli šorc, kako su javili očevici, nego – plave farmerke.
Aleksandrin brat Luka koji je policiji i društvenim mrežama objavio nestanak sestre sa kojom je bio zajedno u gradu u pomenutom restoranu do dva časa iza ponoći, a potom joj se izgubio svaki trag, nema više snage da izusti ni reč.
Zvao je proteklih sumornih sati sve Aleksandrine prijatelje i poznanike, a najčešće sestrina dva broja mobilnog telefona. Uzalud, uvek isti glas: “Pozvani korisnik trenutno nije dostupan.”

Potraga ronilaca i dalje traje.