DADILJA PRVI PUT PRED SUDOM DALA ISKAZ: Otkriveno ŠTA JE REKLA o noći kada je PRETUČENA NATAŠA BEKVALAC

natasa
instagram/bekvalceva

Svet od izvora u Tužilaštvu saznao kako je otprilike glasio iskaz J.M., dadilje ćerke Nataše Bekvalac, koja je ujedno i jedini svedok događaja u noći između 13. i 14. aprila, kada je Luka Lazukić pretukao svoju suprugu, poznatu pop zvezdu.

 

Kako je J.M. ispričala pred tužiocem, ona je te noći čula uvrede koje je Nataši upućivao Luka.

– J.M. je potvrdila Natašinu priču. Rekla je da je čula vrisku, da je čula Luku kako svojoj ženi govori da je ku*va. Rekla je da je čula tumbanje, kao da neko u dnevnoj sobi pomera nameštaj. Po njenoj priči, jako se uplašila i odlučila da ostane u sobi sa bebom. Tek kasnije Nataša je ušla u sobu sa rasekotinom na licu koje je oticalo i plavilo. J.M. joj je rekla da mora da ide kod lekara, ali Nataša je u UC otišla tek nakon što je Luka napustio stan i nakon što je stigla njena sestra Kristina – otkriva izvor iz Tužilaštva.

J.M. je u Tužilaštvu rekla da se Lazukića uvek plašila i da je od njega doživljavala razne neprijatnosti.

– Dadilja je rekla da se Luka prema njoj odnosio kao prema sluškinji, da je po njegovom naređenju morala da radi stvari koje se nimalo ne uklapaju u njen posao dadilje. Ismevao je njenu govornu manu. Pred tužiocem je rekla da se plašila Luke – kaže izvor.

Bekvalčeva i njeni pravni zastupnici očekuju da uskoro bude podignuta optužnica protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici.loading...