Dadilja UBICA bila pod dejstvom PSIHOAKTIVNIH supstanci, roditelji devojčice rekli da je uvek bila dobar radnik!

moskva msrt
Screenshot/Youtube

Dadilja koja je ubila dete, a zatim odsečenu glavu devojčice nosila po ulicama Moskve, bila je pod uticajem psihoaktivnih supstanci, javljaju ruski mediji.

 

Prema preliminarnim informacijama iz istrage, ustanovljeno je da je Gjuljčehra Bobohulova bila pod uticajem lekova ili droga. Ona je odmah upućena na psihijatrijsko ispitivanje.

Kako prenose ruski mediji pozivajući se na izvore iz istrage, roditelji ubijene četvorogodišnje Nastje M. su dadilju angažovali pre oko jedne godine i policiji su rekli da je “ostavila dobar utisak i da je delovala kao dobar stručnjak”.

Par je rekao da je ona “uvek bila odgovorna i da je dobro obavljala svoj posao”.

Ipak, prema nepotvrđenim informacijama, ona je u Moskvu stigla 24. januara ove godine, kada je dobila dokument koji se izdaje migrantima.

Moskva: Žena ODSEKLA GLAVU DEVOJČICI i tako paradirala ulicom vičući ‘Alahu akbar’ (VIDEO)

Ubijena devojčica imala je smetnje u razvoju, bila joj je potrebna posebna nega jer je teško govorila i nije mogla da hoda.

“Lajf njuz” prenosi da se dadilja često žalila na odnos sa mužem. Izvor iz istrage je za ovaj medij rekao da je Bobohulova “u poslednje vreme bila veoma nesrećna i nervozna, ali da su roditelji devojčice to pripisivali umoru”.

Kako je objavljeno, “ona se na čin ubistva odlučila nakon što ju je muž prevario”.

Policija nije potvrdila ove informacije.

Obezglavljeno telo ubijene devojčice pronađeno je prilikom gašenja požara u jednoj zgradi, a zatim je na ulici kod metro-stanice Oktobarsko polje uhapšena žena obučena u crno, koja je nosila dečju glavu u rukama.

Ona je prilikom hapšenja pretila da će se dići u vazduh i vikala je “Alahu akbar”.