DAN ZA SMRZAVANJE! Hladno, sa kišom, ali izdržite još malo – evo kada se VRAĆA LETO

Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Više padavina očekuje se posle podne na jugu Banata i u Braničevskom okrugu. Na jugu zemlje biće sunčanih perioda. Ujutru od 6 do 13, tokom dana od 16 stepeni do 21 stepen.

Kišobran Kiša
Foter/ kohlmann.sascha / photo on flickr

Pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, a više padavina se očekuje posle podne na jugu Banta i u Braničevskom okrugu. Na jugu Srbije umereno oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab i umeren, na severu i istoku umeren i jak, severozapadni.

četvrtak promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, osim na severu i istoku gde će biti pretežno oblačno i vetrovito, mestimično sa slabom kišom, krajem dana razvedravanje.

Vetar slab i umeren na istoku povremeno jak, zapadni i severozapadni, tokom dana u slabljenju i skretanju na istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 8 do 12, najviša od 19 do 23 stepena.

petak malo i umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, suvo i toplo. Vetar slav i umeren, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 7 do 13, najviša od 22 do 26 stepeni.