Danas i do 18 STEPENI, a onda… Evo kada u Srbiju stiže VELIKA PROMENA VREMENA

Dan pred nama donosi sunce i porast dnevne temperature. Ipak, jutro će biti hladno, a ponegde i maglovito. Ujutro temperatura od -4 do 3, tokom dana od 14 do 18 stepeni. Sunčano i toplo vreme zadržaće se do petka. Prvog dana vikenda vreme će nas podsetiti da je još uvek zima.

vreme
Dnevno.rs/Petar Marković

Ujutru mestimično slab mraz i ponegde magla. U toku dana sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog smera, na istoku i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 3, a najviša od 14 do 18 stepeni.

U četvrtak ujutru mestimično slab mraz i ponegde magla. U toku dana  pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od -2 do 5, a najviša od 16 do 20 stepeni.

U većem delu zemlje i u petak pretežno sunčano i toplo. Na severu i zapadu pre podne naoblačenje, posle podne, uveče i tokom noći mestimično kiša, na planinama sneg. Vetar slab i umeren jugozapadni, posle podne  severozapadni u pojačanju.

U subotu malo i umereno oblačno, hladnije, samo još ujutro na jugu ponegde sa slabom kišom, na planinama sa snegom. Kratkotrajni sneg moguć je ponegde i u nižim predelima. Vetar umeren, na istoku i povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 3, najviša od 7 do 10 stepeni.