Danas oblačno, uveče kiša, temperatura do 13 stepeni

Pas
Beta

U Srbiji će ujutro biti hladno, ponegde slab mraz, a u toku dana promenljivo oblačno, posle podne i noću ponegde kratkotrajna kiša, na planinama sneg, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

 

Vetar će biti slab i umeren, pre podne južni i jugoistočni, posle podne severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od minus četiri do tri, najviša od 10 do 13 stepeni.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, veći deo dana suvo, uveče i noću kratkotrajna kiša. Vetar će biti slab, pre podne južni i jugoistočni, posle podne severozapadni. Najniža temperatura kretaće se oko tri, najviša oko 11 stepeni.

U Srbiji će u nedelju u većem delu biti promenljivo oblačno, ponegde kratkotrajna kiša, u planinama sneg, na severozapadu pretežno sunčano. U ponedeljak, utorak i sredu previdja se promeljivo oblačno i malo toplije, u većini mesta suvo, samo ponegde kratkotrajna kiša. Od četvrtka će biti sunčano i toplo.

U Beogradu će do srede biti promenljivo oblačno, uglavnom suvo i malo toplije. Od četvrtka očekuje se sunčano i toplo.

Biometeorološka prognoza za subotu, 25. mart 2016.

Biometeorološka situacija će biti povolјnija za hronično obolele i osetlјive osobe. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Mogući su glavobolјa i poremećaj sna.