DANAS TROPSKI TOPLO! Temperatura do 33 stepeni, ali – uskoro stiže ZAHLAĐENJE

U Srbiji u sredu pretežno sunčano i tropski toplo. Kasnije posle podne i uveče u zapadnim i severozapadnim predelima Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti, ponegde i pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Minimalna temperatura od 15 do 21°C, maksimalna dnevna od 32 do 34°C.

Vrućina
Pixabay.com

U Beogradu u sredu pretežno sunčano i tropski toplo. Kasnije posle podne i uveče očekuje se jači razvoj oblačnosti, a na širem području grada ponegde i pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 33°C.

U Srbiji u četvrtak sunčano i tropski toplo. Posle podne, uveče i tokom noći ponegde se uz jači razvoj oblačnosti očekuje pojava pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura do 35°C, javlja Weather2Umbrella.

U petak pre podne sunčano i veoma toplo. Posle podne i za vikend svežije i nestabilno sa čestim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova za obilnije pljuskove i grmljavinske nepogode. Temperatura u padu, naročito za vikend, a vetar u skretanju na pojačan severozapadni.