Deda Mraz traži pojačanje

Korona je uspela čak i Grinču ukrasti Božić, a da se isto ne bi dogodilo i tebi pomozi Deda Mrazu kako bi te nešto i u 2020. dočekalo ispod novogodišnje jelke.

Promo

Kako bi pronašao najbolje moguće zaposlene, svoj oglas za posao objavio je na portalu PickJobs.

Traži se:

Asistent u marketingu, IT stručnjak, projektant, marketing koordinator, product manager, voditelj odeljenja računovodstva i finansija, savetnik za prodaju nekretnina, rukovodilac službe ljudskih resursa, likovni umetnik, prevodilac, direktor osiguravajućeg društva, profesor, učiteljica, stjuardesa, terenski prodajni predstavnik, fotograf, snimatelj, grafički dizajner, domar, armirač, konobar, majstor ili pomoćni radnik, pekar, zidar i svi oni koji bi hteli da postanu deo njegovog tima.

Ne morate skoknuti do Severnog pola, ali ukoliko biste želeli da učestvujete u nagradnom takmičenju i osvojite vredne nagrade, trebalo bi da ispunjavate sledeće uslove:

  • Registrovati se na PickJobs portalu i popuniti profil iznad 70%
  • Preuzeti PickJobs besplatnu aplikaciju
  • Prijaviti se na oglas za posao „Deda Mraz traži pojačanje”
  • Rešiti PJ kviz u kojem je uslov tačnost i brzina

Ovaj „oglas za posao“ biće aktivan sve do 24.12.2020. a pobednik takmičenja biće prva tri kandidata koja imaju najviše tačnih odgovora u najkraćem roku.

Promo

Proglašenje dobitnika obaviće PickJobs 30.12.2020., na svojoj zvaničnoj stranici i društvenim mrežama na kojima ih već sada možete zapratiti: Instagram, Facebook, LinkedIn i Twitter.

DOBRA PRIPREMA JE POLA POSLA

S obzirom da svaki poslodavac između ostalog traži i kvalitetan CV, jeste li se ikad zapitali kako izgleda biografija Deda Mraza i gde ju je izradio?

Detaljnjim popunjavanjem svog profila na PickJobs portalu, možete izraditi i automatski preuzeti vlastiti profesionalani CV.

S obzirom na godine iskustva i respektabilnu karijeru, Deda Mraz možda može preskočiti intervju, ali uz pomoć PickJobs video prezentacije vi možete povećati šansu da vas poslodavac nikako ne preskoči.

PickJobs je besplatna aplikacija putem koje ćete pronaći posao iz snova ili idealnog zaposlenog u svega nekoliko klikova. Ovaj inovativan portal prisutan je u čak 11 zemalja: Hrvatska, Austrija, Nemačka, Švicarska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Ukrajina, Albanija i Kosovo.

Zašto odabrati PickJobs?

  • Funkcionalnost: brzo i detaljno pretraživanje poslova i kandidata za posao
  • Pristupačnost: svi podaci i obaveštenja dostupni su u svakom trenutku
  • Podudarnost: precizno povezivanje poslodavaca i radnika koji traži posao
  • Inovativnost: kombinacija društvenih mreža i oglasa za posao

Više informacija o nagradnom konkursu, kao i ostale ponude za posao proverite na www.pick.jobs