DEDA MRAZE, DEDA MAZE… Isplivale fotografije POSLANIKA SNS koje bi verovatno ŽELEO DA ZABORAVI (FOTO)

Poslani SNS-a Srbislav Filipović privukao je dosta pažnje javnosti nakon veoma srčanog govora u Skupštini Srbije u kome je optuživao i vređao Dragana Đilasa. Na Tviteru su se sada pojavile fotografije koje pokazuju delić onoga što je Filipović radio pre nego što je postao poslanik.

Printscreen

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, na društvenim mrežama isplivale su fotografije mladog poslanika SNS-a koji je pre tačno deset godina, odnosno 2010. godine, na ulicama Beograda zajedno sa Aleksandrom Vučićem, tada potpredsednikom Srpske napredne stranke, delio paketiće prerušen u Deda Mraza.


Kako su mediji tada pisali, predstavnici Srpske napredne stranke podelili su tada ispred restorana “Ruski car” oko 300 paketića beogradskim mališanima, povodom novogodišnjih praznika.

“To je samo jedna u nizu akcija kojom želimo da pokažemo da nam je stalo do dece i njihove budućnosti. U vreme kada su ljudi siti svih nas političara, kada gledaju kako da pronađu malo izlaza, želimo da im ne otežavamo, bar danas”, rekao je tada Vučić tim povodom.

Srbislav Filipović, tada evidentno glavna maskota partije, tokom godina je evoulirao pa je sada došao do poslaničke klupe. On je na svojim društvenim mrežama potvrdio da je glumio Deda Mraza.

“Mene prozivaju da sam bio Deda Mraz. Da, delio sam deci paketiće”, rekao je on na Tviteru odmah krenuvši u “kontranapad”: