DEKA POSTAO SENZACIJA: Među prvima je primio VAKCINU PROTIV KORONE, a onda IZJAVIO OVO (VIDEO)

Penzioner koji je zakasnio na termin za vakcinaciju protiv kovida 19, postao je "nacionalno blago Velike Britanije" nakon hit intervjua koji je dao za medije.

Printscreen Youtube/CNN

Martin Kenjon (91) dao je intervju za CNN i nasmejao svet jer je ispričao kako je zakasnio jer nigde nije mogao da nađe “prokleto parking mesto”.

Ispričao je i kako je došao do vakcine i priznao da nije bio baš zadovoljan ručkom, prenosi Index.

“Nazvao sam bolnicu i pitao šta to rade, tu vakcinaciju. Oni su me nakon toga ispitivali razna pitanja, to nije bilo baš zanimljivo, ja sam odgovorio, a oni su mi zatim rekli da dođem u 12:30. Naravno da nigde nisam mogao pronaći prokleti parking pa sam zakasnio. Svejedno sam sada ovde, bio sam unutra i uredno su me stavili na spisak”, objasnio je.

POČELO JE! Devedesetogodišnja baka prva u Britaniji PRIMILA VAKCINU i – evo kako se oseća (VIDEO)

Nastavio je priču legendarnim izjavama.

“Otišao sam i dali su mi dosta loš ručak, a onda sam se vratio i bili su spremni za mene. I ne, uopšte nije bolelo – nisam znao ni da je igla ušla dok nije izašla. Bilo je vrlo zanimljivo. Bilo je bezbolno”, rekao je.

Onda je poentirao genijalnom opaskom na virus.

“Ne nameravam da dobijem prokleti virus jer imam unuke i nameravam dugo da živim kako bi mogao da učestujem u njihovim životima. Nema smisla da sad umrem kad sam ovoliko poživeo”, zaključio je.