DELIRIJUM ZBOG BAKA PRASETA: Deca pravila haos u novosadskom tržnom centru, jutjubera izvukla policija (VIDEO)

Po dolasku popularnog jutjubera brojna deca bukvalno su napravila opsadu hodnika u pokušaju da što pre dođu do njega.

printscreen/youtube.com/ infonet -Vojvodina informativni portal

– Obezbeđenje me je bukvalno iznelo i uz pratnju interventne policije smo napustili Novi Sad – kaže Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nakon što je juče izbio haos u tržnom centru gde je trebalo da razgovara sa svojim mladim obožavaocima.

Kako su ispričali očevici, kada se pročulo da se Baka Prase krije u toaletu nastao je pravi stampedo, oštećen je i jedan štand, letelo je staklo, deca su vrištala, a neka od njih pala su u nesvest. Obezbeđenje je potom pozvalo i policiju koja je ispraznila tržni centar.

– Nisam se krio u toaletu, već sam sve vreme bio u kancelariji. Nisam imao predstavu da će se pojaviti toliko ljudi, već sam mislio da će doći njih 1.000 – rekao je Baka Prase za “Blic” i dodao da se vratio u Beograd. Po povratku se oglasio i na društvenim mrežama.

– Slikanje je u startu bilo pomereno u neki sporedni hodnik jer je tržni centar već bio preplavljen. Bina na kojoj je trebalo da bude razgovor bila je pregažena i organizatori su odlučili da bude samo slikanje. Nažalost, neki su padali u nesvest, izbila je tuča, nekoliko štandova je bilo slomljeno, dvoje roditelja su i meni pretili da će da mi polome kičmu jer sam došao i napravio haos svojom pojavom – opisao je on incident na svom Instagram profilu.

On navodi i da su organizatori odlučili da “okončaju skup pre nego što se još neko povredi i pre nego što nastane još veća šteta”.

– U jednom trenutku me je obezbeđenje dohvatilo i bukvalno iznelo napolje (baš i nisam imao izbora), pa do kancelarije tržnog centra. Tamo smo ušli i nakon desetak minuta se pojavila interventna jedinica policije, otprilike sedam uniformisanih lica, legitimisali nas i pokušali da reše situaciju – napisao je jutjuber.

On je dodao da je cela situacija bila napeta jer su “neka deca bila povređena” i, kako kaže, u početku su i njega krivili, ali su shvatili da nema veze sa organizacijom, već da je samo pozvan kao gost.

– Na kraju su me njih sedmorica sproveli kroz tržni centar i uz pratnju interventne smo napustili Novi Sad. Ovaj poslednji deo je po meni bio nepotreban, ali nisam hteo da se raspravljam sa interventnom – priča Baka Prase.

Na kraju se popularni jutjuber zahvalio fanovima koji su došli da ga podrže.

– Samo želim da se zahvalim svojim fanovima koji su u tolikom broju došli zbog mene i što me prate i vole – dodao je on.