DELOVI TELA, KOSTI I KRV: U Belivukovoj kući STRAVE i užasa pronađeni jezivi dokazi

Policijski psi prethodnih dana pretraživali su deponiju u Vinči...

Printscreen Youtube/MUP

Policija je tokom petodnevnog uviđaja u vikendici u Ritopeku, ali i duž Smederevskog puta, na njivama i plantažama u okolini, pronašla čak 40 ljudskih kostiju.

Prema nezvaničnim saznanjima, policijski psi prethodnih dana pretraživali su deponiju u Vinči. Tokom te pretrage, prema pojedinim informacijama, psi su nanjušili više kostiju.

Navodno je pronađeno ukupno 40 kostiju, od kojih je deo nađen u Vinči, za koje se sumnja da su ljudske. Kosti su prenete na DNK analizu kako bi se utvrdilo čije su.

Kosti su nanjušili posebno obučeni policijski psi. Nađeni delovi tela odneti su na forenzičku analizu, gde će biti utvrđeno kome tačno pripadaju – priča izvor iz istrage.

– Za sada se pretpostavlja da ti ljudski ostaci pripadaju žrtvama Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a forenzičari će ih obraditi i utvrditi kome svaka od njih pripada – kaže izvor.

Podsetimo, policija je u Veljinoj vikendici u Vrčinu kod Beograda pronašla brojne tragove krvi, kao i tragove sredstva za dezinfekciju. U ovoj vikendici pronađeni su i tragovi spaljivanja na tlu, pa se sumnja da su upravo u njoj izvršeni najmonstruozniji zločini.

Fotografije možete pogledati ovde.