DEO IZ VUČIĆEVOG INTERVJUA O KOM SVI PRIČAJU: Predsednik “uvredio novinarku” ili… (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obrato se sinoć naciji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata putem televizije Pink, a voditeljka ekskluzivnog razgovora bila je Gordana Uzelac.

Printscreen Youtube/TvPink

Vučić je upitan da prokomentariše navode koje je iznela Marinika Tepić, koja je na konferenciji za štampu rekla da je predsednik Srpske desnice Miša Vacić bio prisluškivan od 2017. do 2019. godine, a da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej “upali” na mere legalnog prisluškivanja.

On je rekao “da je hiljadu puta razgovarao sa Mišom Vacićem“, i da se javljao i ljudima koji su gori od njega, poput Vuka Jeremića i Dragana Đilasa, a onda kazao “da Dragan Đilas i Marinika Tepić imaju račune na Mauricijusu”.

Potom je Gordanu Uzelac pitao da li zna gde je Mauricijus. Ona ga je upitala koga to pita, da bi joj predsednik rekao da pita nju.

“Zašto je to važno?”, pitala je Uzelac.

“Zato što znam da ne znate. Vi ne znate i nije ni važno”, rekao je Vučić Gordani.

Ovaj deo razgovora izazvao je veliku pažnju na Tviteru gde većina misli da je ovim potezom predsednik uvrdio novinarku. Ima i onih koji misle da je čitava situacija bila smešna.

Mnogi korisnici društvenih mreža prokomentarisali su da je, između ostalog, Vučić održao i mini čas iz geografije Gordani Uzelac.

Iako se novinarka na predsednikovu prozivku nasmejala, sigurno joj nije bilo prijatno.