Marko Nikolić (43) uhapšen zbog brutalnog ubistva ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Otišao sa detetom da prošeta, pa ga mrtvog bacio majci u naručje!

 

Još jedan monstruozan zločin ispred Centra za socijalni rad – Marko Nikolić (43) u sredu po podne nožem je ubio bivšu suprugu Maju Đ. (38), a svog četvorogodišnjeg sina udavio! Dok su pokušavali da spasu ženu i dete, povređena su i tri službenika Centra. Ubica je uhapšen, a kako “Novosti” nezvanično saznaju, ranije je osuđivan zbog nasilja u porodici.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, brutalno ubistvo dogodilo se oko 15.15, nakon što je Marko vraćao sina majci u takozvanim kontrolisanim uslovima. Prema rečima jedne od radnica Centra, Marko Nikolić je uzeo dete da prošeta, ubio ga i majci bacio telo u naručje. Krenuo je i nju da napada, a ona je pokušala da pobegne. Izvadio je nož i počeo da je ubada po vratu. Od zadobijenih povreda, ona je na mestu preminula. Jednog radnika iz Centra posekao je po plećki i isekao mu dva prsta, a drugom je odsekao pola obraza.

Prolaznici i zaposleni su čuli galamu, zbog čega su izašli napolje da vide o čemu je reč. Šokirani prizorom, pokušali su da savladaju Marka, ali je on tom prilikom i njima zadao teške telesne povrede.

U trenutku krvavog pira, patrola Komunalne policije prolazila tuda u svojoj redovnoj kontroli. Zaustavili su se na parkingu kod opštine. U tom momentu su videli da od opštine preko parkinga trči neka žena i viče. Prema svedočenju komunalaca, dečaka je držala službenica ispred ulaza u Centar za socijalni rad.

Nedaleko odatle ugledali smo muškarca kako nožem ubada ženu. U sledećem trenutku prišao je čovek da je odbrani. Onda se napadač okrenuo i sečivo usmerio ka njemu. Mi smo pritrčali, skočili na obojicu, i savladali ovog sa nožem. Vezali smo ga i sačekali policiju, priseća se jezive scene Igor Milosavljević, koji je intervenisao sa kolegom Milošem Nikolićem.

Kako kaže Igor za “Novosti”, ubica je pričao nepovezano do dolaska patrole MUP. Na mesto zločina stiglo je i pet ekipa Hitne pomoći. Lekari su najpre pokušali da pomognu mališanu. Iako su ga više od pola sata reanimirali, za njega nije bilo spasa. Nezvanično, dečaku su bile naprsle ključna kost i lobanja.

Prema svedočenju očevidaca, prizor ispred Centra za socijalni rad bio je kao iz horor filma. Žrtve su bile krvave od zadobijenih rana, kao i monstrum. Tela majke i sina policija je prekrila belim čaršavom i tako su ostala do dolaska mrtvozornika. Uviđaj je trajao do kasnih večernjih sati.

Više o ovom ubistvu možete pročitati ovde.loading...