DETALJI TUČE NA UBU: Evo kako se brani muškarac koji je dozerom za šećer ubio Nikolu

Osumnjičenom L. M. (46) koji je tokom tuče u kafiću na Ubu staklenim dozerom za šećer udario Nikolu Lukića (26) a koji je posle toga preminuo, određen je pritvor do 30 dana.

Pixabay.com

U petak uveče izbila je tuča u kafiću na Ubu tokom koje je, kako se sumnja, L. M. naneo teške telesne povrede Lukiću od kojih je on kasnije premino. Osumnjičeni je odmah priveden i određen mu je pritvor po nalogu Višeg javnog tužilaštva uz krivičnu prijavu.

Na saslušanju u Valjevu on je negirao krivicu. Kako Blic nezvanično saznaje osumnjičeni se pravdao kako mu nije bila namera da udari nesrećnog mladića koji je nekoliko sati nakon incidenta preminuo u bolnici.

Na snimku se da je do sukoba u lokalu došlo za stolom kada je muškarac u beloj majici L.M. (46) nakon kraće rasprave nasrnuo na gazdu lokala. Za stolom je bio i Lukić koji je pokušavao da spreči tuču.

U jednom trenutku napadač je dohvatio stakleni dozer za šećer na jednom od stolova i udario u glavu Lukića koji je sve vreme smirivao situaciju.

Na žalost, nesrećni mladić je dva i po sata nakon tuče preminuo na putu za bolnicu u Valjevu pošto mu je iznenada pozlilo iako se prethodno osećao dobro na pregledu u Domu zdravlja na Ubu.