Detalji ubistva kod Sremske Mitrovice: Pijani se posvađali kod prijatelja, BRATANAC UBIO STRICA! Policija traži dvojicu mladića

Policija u Sremskoj Mitrovici dobila je prijavu kako dva muškarca ostavljaju telo jedne osobe u selu Jarak, a zatim su dolaskom na lice mesta zatekli ubijenog Dragana Jovanovića zvanog Dragiša. Ubijeni muškarac ima 54 godine, a kako se navodi, njega je nožem nasmrt izbo bratanac.

Pexels.com

– Dežurna služba policijske uprave u Sremskoj Mitrovici sinoć je oko 22 časa obaveštena kako dva muškarca ostavljaju telo jedne osobe u selu Jarak. Policijska patrola odmah je izašla na lice mesta. Utvrđeno je da je u pitanju telo Dragana Jovanovića zvanog Dragiša (54) iz Jarka, koji nije davao znake života – navodi izvor “Blica“.

Kako saznaje ovaj medij, utvrđeno je da je Dragan Jovanović Dragiša, zajedno sa svojim bratancem Banetom J. (26) iz Jarka i Stevanom N. (20) iz Šašinaca bio u gostima kod Dragana J. iz Jarka i da su popili veću količinu alkoholnih pića.

U jednom trenutku došlo je do rasprave između Dragana Jovanovića Dragiše i Baneta J., nakon čega je Bane izvadio veći nož i njime pretio stricu.

Napustili kuću, pa se ponovo sukobili

Navodno sukob se ubrzo smirio, a Dragan Jovanović zvani Dragiša, Bane J. i Stevan N. napustili su kuću Dragana J. Tada su se ponovo sukobili.

Nakon 15 minuta, Dragan J. je od komšije čuo je da se ispred njegove kuće nalazi telo bez znakova života. Utvrđeno je da je u pitanju telo Dragana Jovanovića Dragiše.

Na licu mesta obavljen je uviđaj. Telo je odneto na obdukciju po nalogu VJT u Sremskoj Mitrovici.

Za Banetom J. i Stevanom N. je raspisana policijska potraga zbog sumnje da su izvršili krivično delo Ubistvo u saizvršilaštvu.