DETALJI UBISTVA NA MILJAKOVCU: Hteo da uplaši dečka bivše supruge, pa ga tukao do smrti!

nasilje
pixabay.com

Tridesetšestogodišnji muškarac pretukao je dečka bivše nevenčane supruge sa kojom ima maloletnu ćerku. Zločin se dogodio dva sata posle ponoći, a od zadobijenih povreda mladić je preminuo.

 

U momentu zločina u stanu je bila i M. T., Medićeva partnerka i Carevićeva bivša supruga. Prema izjavi M. T., njen bivši partner sa kojim ima maloletnu ćerkicu došao je u zgradu u kojoj ona stanuje i lupao joj je na vrata. Njihova maloletna ćerkica bila je tad kod rođaka M. T.

 
– Mlada žena je ispričala da nije želela da on uzbudi komšiluk, te mu je otvorila, iako on odranije ima sudsku zabranu prilaska jer ju je maltretirao i pretio joj. Čim je ušao u stan, prema njenoj priči, Carević je palicom koju je poneo sa sobom počeo po glavi i telu da udara Medića. Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali ga je Carević besomučno udarao. Medić je pao, a M. T. je bila izbezumljena od straha. Carević joj je tada, prema njenoj priči, zapretio da policiji ni u kom slučaju ne sme da kaže da je on ubio Medića jer će u suprotnom povrediti njihovu ćerkicu, kao i njene najbliže. Čim je policija saznala za pretnje, uputila je patrolu da zaštiti najbliže rođake M. T. da im Carević kojim slučajem ne bi naudio – ispričao je sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

Nakon što je nasmrt isprebijao Medića i zapretio bivšoj partnerki da ćuti o njegovom zlodelu, Carević je pobegao. Iako skrhana zbog svega što joj se desilo pred očima, M. T. je smogla snage i pozvala policiju i Hitnu pomoć jer se nadala da Mediću možda mogu pomoći.

– Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt po dolasku na lice mesta. Muškarac je imao zabranu prilaska bivšoj ženi, a ona je prošla bez ikakvih povreda – rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

I dok je M. T. davala izjavu istražiteljima, policija je tragala za njenim bivšim partnerom osumnjičenim za ubistvo. Carević se sinoć predao policiji i, kako saznajemo, ispričao je da “nije planirao da Medića ubije, već samo da ga opomene”.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu. Osumnjičeni inače već ima dosije. Prema našim saznanjima, imao je problema sa drogom.

Već rano ujutru na licu mesta već nije bilo tragova drame iz noći petak na subotu. Brava stana u Ulici Nikole Marakovića 3, gde se dogodila tragedija nije bila obijena, niti je bilo tragova lomljave. Stan nije bio zapečaćen, ali u njemu nije bilo nikoga. Komšije nisu znale gde je M. T., o kojoj su imali samo reči hvale. Pretpostavili su samo da je kod rođaka.

– Ona je fina devojka. Živi ovde, a taj stan je pripadao njenoj majci. Ona u njemu živi oko godinu dana, možda mesec više ili manje. Nekoliko puta smo čuli svađu iz stana. Ona, međutim, nikada nije pričala da ima problema sa njim. Tek posle ubistva od M. T. smo čuli da je njenom bivšem mužu sud zabranio da joj prilazi. Strašno! Sreća što devojčica nije bila tu – rekli su stanari.