Kada je konačno pobegla 2013. godine Keti je bila socijalno prilagođena kao petogodišnje dete i nije umela da pređe ulicu niti normalno komunicira. Nikada nije videla doktora niti zubara, a mozak joj bio toliko ispran da je bila ubeđena da je njeno loše ponašanje zaslužno za nepogode i zemljotrese...

 

Keti Morgan Dejvis iz Londona imala je užasno detinjstvo, budući da ju je otac, inače vođa kulta, prisiljavao da veruje da je on Bog!

Kada je konačno pobegla 2013. godine Keti je bila socijalno prilagođena kao petogodišnje dete i nije umela da pređe ulicu niti normalno komunicira. Nikada nije videla doktora niti zubara, a mozak joj bio toliko ispran da je bila ubeđena da je njeno loše ponašanje zaslužno za nepogode i zemljotrese.

Kasnije je tek saznala da je sve to bilo maslo njenog bolesnog oca Aravindana Balakrišnana, koji je sada u zatvoru zbog svojih nedela.

Naime, On je uhapšen krajem prošle godine i osuđen na 23 godine zatvora zbog silovanja, držanja žena u zatvoreništvu, psihološkog i fizičkog terora, preteći žrtvama kaznom “elektronskom satelitskom mašinom zvanom Džeki”.

Takođe, svoje žrtve je ubeđivao da će ga udariti grom ako one izađu napolje bez njegovog dopuštanja. Za Keti je želeo da mu pomogne da zajedno vladaju svetom.

Cela priča o ovom neverovatnom kultu ispričana je detaljno u dokumentarcu producentkinje Vanese Igl. U njemu komšije ovog Bristonskog naselja govore kako je kuća užasa delovala sasvim normalno iako je bilo izvesno da je porodica koja u njoj živi čudna. Najgora od svega bila je sama Ketina priča…

– Otkad znam za sebe verovala sam da je moja jedina uloga da pomognem mom ocu da vlada svetom. Moje kršteno ime bilo je “ljubavna revolucija” i mrzela sam ga – priča ona.

Keti se seća kako je njena majka pala sa prozora i umrla, kako ju je otac zlostavljao, na koji način je dovodio nove članove kulta i na koje ih je sve načine zlostavljao…