DEVIČANSTVO NA PRODAJU: Ona je spremna da izgubi nevinost za 100.000 dinara – “BOLJE OVAKO NEGO PIJANA NA ŽURCI”

devičanstvo na prodaju
torbinka.com/Julia/screenshot

Osamnaestogodišnjakinja iz Ukrajine je odlučila da proda svoju nevinost i tako sakupi novac, a svoj oglas pod nazivom "devičanstvo na prodaju" je objavila na internet stranici gde se inače prodaju antikviteti, satovi i gde se traži posao.

 

Pre ili kasnije ću morati da se oprostim od devičanstva i bolje da to bude ovako, nego pijana na nekoj žurci – rekla je mlada Julija za lokalne medije na jugoistoku Ukrajine.

Njen oglas je glasio ovako:

“Držesna devojka, 18 godina, će dati svoju nevinost ozbiljnom muškarcu koji je voljan da plati za to 50.000 grivni (oko 100.000 dinara). Mesto nalaženja je grad Melitopolj, a tačna lokacija je moj izbor”.

Uz oglas je Julija stavila i svoju fotografiju na kojoj joj se ne vide oči i dodala je da joj je novac potreban za dobru stvar, a ne za besciljnu zabavu, a zainterosovani treba da je kontaktiraju putem Skajpa.

Novinarima je rekla da će otići na pregled ukoliko potencijalni “kupac” to zatraži od nje kako bi mu dokazala da je zaista nevina.

Imala sam momke, ali ni sa jednim nisam imala odnose. Ovo nije takmičenje i pristaću na seks samo sa onim muškarcem koji mi se bude svideo i najviše mi bude odgovarao, rekla je Julija.loading...