DEVOJKA NESTALA U BEOGRADU: Ako znate bilo šta o njoj, odmah OBAVESTITE POLICIJU! (FOTO)

Jelena Lazarević
print screen/facebook.com/Дарко Мирковић

Jelena Lazarević (26) nestala je u petak uveče u Beogradu, i od tada joj se gubi svaki trag. Porodica u očaju moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji ili na telefon 066/335-520.

Njen rođak Darko Mirković koji je preko Fejsbuka zatražio pomoć u pronalaženju Jelene, za “Blic” kaže da je poslednji put viđena u kafiću “Anggolo” u Ulici vojvode Šupljikca, u petak oko 23.30 sati.

 
– Jelena je rodom iz Prijepolja. U Beogradu živi sa cimerkom, apsolvent je na Ekonomskom fakultetu, a radi kao konobarica u kafiću “Anggolo”. Tu su je gosti i poslednji put videli oko 23.30 sati. Ona je pola sata posle ponoći zatvorila kafić i od tada je niko nije video – kaže Milićević, inače suprug Jelenine sestre.

On kaže da se Jelena obično, posle posla vraćala pešice do Slavije, gde je čekala gradski prevoz za Kanarevo brdo gde je stanovala.

– Tek u subotu oko 17 sati smo saznali da je nema. Tog dana je na poslu trebalo da se pojavi oko 15 sati, ali nije došla. Kolege su je zvale, ali se Jelena nije javljala na telefon. Sve vreme je nedostupan – kaže Darko.

On kaže i da Jelena u Beogradu ima brata, dve sestre, prijatelje, kao i da nije imala nikakvih problema.

– Policiji smo u subotu uveče prijavili njen nestanak, ali i dalje nemamo nikakvu informaciju. Zato molimo sve koji znaju bilo šta o Jeleni, da nam se odmah jave – kaže Darko.