Dijana Hrkalović PUŠTENA IZ PRITVORA i odmah na Instagramu objavila OVU FOTOGRAFIJU (FOTO)

Bivša sekretarka MUP Dijana Hrkalović puštena je sinoć iz pritvora, iz kog je otišla u svoj stan na Voždovcu, odakle se ubrzo obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama.

printscreen/youtube.com/Portal Informer

Tokom noći je Hrkalovićeva, koja nije bila raspoložena da po izlasku govori za medije, objavila svoju fotografiju na Instagramu i uz nju ostavila poruku u kojoj se zahvalila “na podršci”.

– Dobro veče. Ja se malo vratila. Hvala svima na podršci – napisala je Dijana.

Printscreen Instagram

Podsetimo, tužilastvo za organizovani kriminal je zahtevalo da joj se pritvor produži, ali Viši sud zaj zahtev nije prihvatio. Istraga protiv nje završena je u četvrtak, saslušani su svi svedoci i juče je trebalo da bude doneta odluka da ona izađe iz pritvora.

Dijana je u pritvoru u Centralnom zatvoru bila od 15. oktobra zbog sumnje da je uticala na načelnika odeljenja za specijalne istražne metode Dejana Milenkovića Bagzija da ne dostavi na vreme izvesne izveštaje tužilaštvu vezane za ubistvom Vlastimira Miloševića, zvanom slučaj “ubistva na tramvajskim šinama”, za koje je bio optužen, a kasnije i oslobođen Veljko Belivuk, koji se sada tereti za pet ubistava.