DNEVNO.RS I VULKAN VAS DARUJU: Osvojite roman “HOLANĐANKA”

Dnevno.rs i Vulkan vam poklanjaju roman "Holanđanka"!

Promo Vulkan

Portal Dnevno.rs i Vulkan izdavaštvo vam poklanjaju najnoviji roman spisateljice Elen Kit – “Holanđanka”!

Potresna i iskrena ispovest junakinje Marajke, smeštena u surovo i dramatično vreme. Holanđanka će oduševiti sve ljubitelje romansiranih istorijskih priča. Ljubavna drama obradovaće sve ljubitelje dirljivih, originalnih sudbina, potkrepljenih istorijskim činjenicama.

Kako da osvojite knjigu?

Sve što je potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta u komentaru odgovorite na pitanje ZA VREME KOG RATA JE SMEŠTENA RADNJA OVOG ROMANA?

2 DOBITNIKA izvučena preko sajta Random.org dobiće ovaj fenomenalni roman. Igra traje do petka u ponoć. Dobitnike ćemo objaviti u subotu.

ODGOVOR NA PITANJE krije se u opisu romana:

Amsterdam, maj 1943. Dok lale cvetaju, nacističke trupe sve više stežu obruč oko grada. Poslednji trzaji holandskog pokreta otpora nestaju, a Marajke de Graf i njen muž uhapšeni su i deportovani u koncentracione logore u Nemačkoj. Marajke se našla pred teškim izazovom: mora da bira između spore smrti u radnom logoru i šanse da preživi ako se pridruži logorskom bordelu.

S druge strane žice, SS oficir Karl Miler stiže u logor s nadom da će ostvariti očeva očekivanja o ratnoj slavi. Međutim, suočen s brutalnom rutinom nadležnih i svakodnevicom punom egzekucija i kazni, žudi za bekstvom. Tada upoznaje Marajke, a njihov susret promeniće im živote zauvek.

Na drugom kraju sveta, u Buenos Ajresu, Lučano Vagner našao se u vojnom zatočeništvu tokom argentinskog Prljavog rata. Pokušava da pronađe načine da pruži otpor iz zatvorske ćelije koju možda nikada neće napustiti, trudeći se da održi nadu o slobodi. Od Holandije, preko Nemačke pa sve do Argentine, Holanđanka plete priče o tri osobe koje dele jednu tajnu.

Knjiga je prevedena na nekoliko jezika, oduševila je čitaoce širom planete i odmah se našla na prvom mestu kanadske liste bestselera. Ispunite vrele letnje dane na najbolji mogući način, uz izuzetno književno delo koje će okupirati vaše misli i probuditi emocije.

Srećno svima!loading...