DO SADA SKRIVANI OD OČIJU JAVNOSTI: CIA objavila dokumente pronađene u kući Osame bin Ladena!

Bin Laden
Beta

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) objavila je dokumenta i snimke koji su pronađeni u kući u kojoj je ubijen vođa Al-Kaide Osama bin Laden u Pakistanu 2011. godine.

 

U dokumentima, koji su do sada skrivani od očiju javnosti, nalazi se snimak odraslog sina vođe Al-Kaide Hamza bin Ladena. Javnost je do sada imala priliku da vidi samo njegove slike iz detinjstva.

Al-Kaida je u proteklim godinama objavila audio snimak Hamze bin Ladena, potencijalnog naslednika ubijenog vođe Al-Kaide Osame bin Ladena, a na njega blisko motre i iz suparničke ekstremističke organizacije Islamska država (ID).

SA TRAMPOM NEMA ŠALE: Nakon što ga je nazvao “životinjom”, predsednik Amerike traži SMRTNU KAZNU za napadača u Njujorku

U zbirci se nalazi oko pola miliona podataka, elektronskih i štampanih, koji su pronađeni u kući u kojoj je ubijen vođa Al-Kaide. Među dokumentima se nalazi i lični dnevnik Osame bin Ladena i snimak venčanja njegovog najstarijeg sina.

CIA još nije objavila sve podatke o akciji u kojoj je ubijen vođa Al-Kaide, navodeći da se radi o podacima koji mogu da ugroze nacionalnu bezbednost.

Otkriveno šta stoji u NIKAD OBJAVLJENOM poglavlju izveštaja o napadu na “Kule bliznakinje”

Obaveštajni zvaničnici navode da objavljivanje podataka pruža Amerikancima mogućnost da imaju bolji uvid u delovanje Osame bin Ladena.